Til lands​

Landskabet omkring Broager Strand Camping byder på smuk natur og unikke muligheder for at kombinere det grønne liv med spændende aktiviteter.

Gendarmstien løber eksempelvis lige forbi vores hoveddør, og den er et omdrejningspunkt for mange af vores udendørsaktiviteter. Derudover var det i dette område, krigen i 1864 foregik, og derfor kan man stadig være heldig at finde patron- og granatrester.

Vi tilbyder

Med den skønneste natur i baghaven har vi selvfølgelig sørget for, at du som gæst hos os har en række tilbud, hvor du kan få mest muligt ud af omgivelserne.

Du kan for eksempel tage på:

  • Vandreture
  • Cykelture
  • Joggingture
  • Geocaching
  • Trim Bingo

Udfordringer og natur til alle

Alle aktiviteterne er strikket sådan sammen, at du kan lave dem i det tempo, som passer til dig. Du kan selv styre, hvor hurtigt du vil jagte tallene i Trim Bingo med GPS’en eller kortet foran dig, eller hvor hårdt du vil jogge i pedalerne på cykelturen.

På vandreturen kan du nyde de sjældne orkideblomster, der findes i området, finde fossiler nede ved vandkanten eller måske udforske Grattelund 57 meter over havets overflade. Det er helt op til dig.

Vi har naturligvis alt fra cykler til GPS og kort, som skal bruges til aktiviteterne til lands.​

Nyheder​

Læs de seneste nyheder her
01-09-2014
Her i vores nyhedsmodul finder du alle de seneste nyheder fra Broager Strand Camping.
Læs hele nyheden

Her midt i den søde juletid har vi stadigt åben. Har du brug for at komme lidt væk, er der ledige pladser både over julen og frem til det nye år

​Vi glæder os til at se jer.

Vi ønsker alle vore kunder en glædelig jul og et godt nytår.

​​​

Broager Strand Camping ApS I CVR: 33758405 I Skeldebro 32 I 6310 Broager​​

Tlf.: 74 44 14 18 I E-mail: post@broagerstrandcamping.dk​

» Gå til forsiden