Campingplads og autocamperplads med strøm og vand​

Broager Strand Camping i nær Sønderborg i Sønderjylland er både en campingplads og en autocamperplads med 120 pladser.

Vi er en campingplads og autocamperplads med moderne faciliteter, og derfor er der naturligvis strøm og vand til hver enhed.

Aktuelt er vi nomineret som Europas mest charmerende campingplads. Årsagen er vores naturskønne områder, men også vores tilgang til de besøgende. Vi lægger i det hele taget vægt på at være nærværende.

Autocamperplads med fokus på de besøgende

​Vi lægger særlig vægt på, at de besøgende får en god oplevelse med vores campingplads. Derfor går vi altid med ud, når nyankommne skal finde en god plads.

Vi forklarer blandt andet, hvor nord, syd og øst er, så nyankomne nemmere kan finde et godt sted på vores autocamperplads.​

Samtidig fortæller vi lidt om seværdigheder og aktiviteter i området, og det kan vi bedre gøre, når vi får mulighed for at mærke efter, hvad folk ønsker. 

Vi ligger blot 25 meter fra vandet, og der er udsigt til Sønderborg by, Kegnæs og Dybbøl Mølle, når du kigger udover vandet.

Salen på vores campingplads kan bespise 120 personer

​Vi får mad ind udefra til vores store sal på vores campingplads, når der er træf, og når der er fællesspisning. Der er plads til 130 mennesker.

Det er især campingvogngrupper, som gør brug af det. Vi er en autocamperplads, men vi har også to campinghytter til fire personer, og tre hytter til seks personer.

Ring gerne på telefon 74 44 14 18 for at reservere plads på vores autocamperplads. Du kan også sende en e-mail til post@broagerstrandcamping.dk.

Nyheder​

Læs de seneste nyheder her
01-09-2014
Her i vores nyhedsmodul finder du alle de seneste nyheder fra Broager Strand Camping.
Læs hele nyheden

Her midt i den søde juletid har vi stadigt åben. Har du brug for at komme lidt væk, er der ledige pladser både over julen og frem til det nye år

​Vi glæder os til at se jer.

Vi ønsker alle vore kunder en glædelig jul og et godt nytår.

​​​

Broager Strand Camping ApS I CVR: 33758405 I Skeldebro 32 I 6310 Broager​​

Tlf.: 74 44 14 18 I E-mail: post@broagerstrandcamping.dk​

» Gå til forsiden