Camping med strand

Naturskønne områder

Ferie for hele familien

Til vands​

​Med den unikke beliggenhed helt ned til Sønderborg Bugt er Broager Strand Camping et ideelt sted til aktiviteter på eller i vandet.

Vi har et sejlsportscenter med:

  • Kajak
  • Dykning
  • Fiskeri
  • Vores egen båd
  • Egen bade-/bådebro

Oplevelser under vandet

Der gemmer sig et hav af oplevelser – i bogstaveligste forstand – under overfladen i Sønderborg Bugt, som vi gerne vil tilbyde dig.

Bugten er forholdsvis dyb, hvilket gør den velegnet til dykning, og der findes blandt andet mange skibsvrag på bunden, som er spændende at udforske.

Vil man ikke selv ned under overfladen, kan man nøjes med at smide fiskekrogen derned – enten fra land eller fra båd, som kan lejes i vores sejlsportscenter.

Oplevelser over vandet

Vil du gerne ud på havet uden at komme under, så er bugten også velegnet til sejlads. Her tilbyder vi leje af kajak eller jolle, og skal der være lidt mere fart på, så kan man også wind- eller kitesurfe i Sønderborg Bugt.

Nyheder​

PÅSKETILBUD

Mange har ringet på vor Påsketilbud, for at høre hvad det indeholder:

10 overnatninger for 2 personer for kr,795, hertil kommer miljøgebyr og strøm incl 4 Kwh pr dag.  Hele perioden bliver således kr. 1345,00.

Skærtorsdag har vi fiske-spisning.  

Påskelørdag  har vi fællesspisning til 150 kr pr person med stor buffet med 3 slags kød og 2 slags kartofler samt mange salater.

Vi har endnu ledige pladser

Vurderet 4,8/5 stjerner ud af 90 ​anmeldelser på Facebook

Broager Strand Camping            CVR: 29 37 16 95         Skeldebro 32,6310 Broager​​

Telefon: 74 44 14 18            E-mail: post@broagerstrandcamping.dk​

» Gå til forsiden